"Saptamana familiei, saptamana fara TV"

marți, 9 noiembrie 2010

Sunt mandru de echipa ZIBO!


Astazi ma simt mai mandru ca niciodata de echipa ZIBO. Am reusit sa realizam cateva modificari de functionalitate pe www.zibo.ro care simplifica mult navigarea si mai ales sistemul de votare. Sunt sigur ca aceste modificari vor creste interesul pt. www.zibo.ro.
Vedeti AICI lista modificarilor!

Atat modificarile referitoare la sistemul de votare, colectare zibari, cat si cele referitoare activitatea utilizatorilor Zibo vor aduce simplitate si usurinta in navigarea si votarea pe site.
Vom rezolva si mare parte din problemele referitoare la voturile false din concursuri, ceea ce va determina un interes in crestere al sponsorilor pt. www.zibo.ro.
Noul sistem de colectare a zibarilor de pe paginile sponsorilor creaza practic o noua modalitate de promovare in mediul online, superioara sistemului pay per click utilizat acum de Google si Facebook. Sistemul introdus pe zibo.ro introduce practic metoda pay per action, mult mai utila si eficienta celor ce doresc sa-si promoveze afacerile. Despre acest sistem vom mai discuta.
Ei bine, modificarile realizate pe www.zibo.ro cu siguranta vor genera anumite erori, insa sunt sigur ca utilizatorii zibo.ro ne vor ajuta in identificarea acestora.

Poate ca in aceasta perioada am fost un pic mai "lenesi" in a prezenta informatii despre zibo.ro si despre actiunea "Saptamana familiei, saptamana fara TV", insa organizarea acestei actiuni presupune o munca de rutina colosala. O gramada de mailuri si telefoane..... insa toate bune si frumoase pentru ca avem toate premisele unei reusite de anvergura nationala.

Vom reveni cu noi informatii. Pana atunci.....

Ziboriti si va bucurati.
Pe Zibo il vizitati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentarii.