"Saptamana familiei, saptamana fara TV"

luni, 13 decembrie 2010

Ce s-a intamplat in "Saptamana familiei, saptamana fara TV"?

Iata ca a trecut si "Saptamana familiei, saptamana fara TV" si am din nou timp sa scriu si pe blog.

Trebuie sa va marturisesc ca toata aceasta perioada a fost pe cat de epuizanta (toata echipa a lucrat la capacitate 200%), pe atat de motivatoare si placuta. Generatoare de noi si noi actiuni.
Ca urmare a impactului extraordinar am hotarat impreuna cu echipa Zibo sa permanentizam actiunea:

"Saptamana familiei, saptamana fara TV" va fi organizata in fiecare an , in luna aprilie.

Cu amanunte despre viitoarea editie vom reveni in cursul lunii ianuarie.

Impactul actiunii "Saptamana familiei, saptamana fara TV" a fost major, participand numerosi copii, profesori si parinti.

Implicarea profesorilor a fost esentiala in derularea proiectului si pe aceasta cale tuturor profesorilor care au participat le transmitem "SINCERE FELICITARI". Un "BRAVO" cat ZIBO de mare.
Va fi imposibil sa le multumim sau macar sa-i amintim pe majoritatea dintre ei, mai ales ca multe din actiuni au fost organizate fara macar sa stim despre ele. Am intalnit in aceasta saptamana (via online, bineinteles) persoane cu totul deosebite care isi fac meseria cu pasiune, ceea ce demonstreaza inca odata ca invatamantul romanesc nu duce lipsa de dascali. Poate de ceva organizare, insa despre asta altadata....
Vizionati AICI imaginile surprinse in timpul acestei saptamani si veti ramane suprinsi de multitudinea actiunilor organizate:
  • excursii cu autocarul la muzee. Cei din Dorohoi au fost senzationali (detalii)
  • vizite la muzee sau gradini zoologice. La Planetariul din Baia Mare intr-o singura zi au fost peste 1000 de copii. Vedeti AICI un articol senzational al celor din Baia Mare.
  • vizite la bibliotecile judetene unde in 15 orase au fost primari care au citit povesti celor mici.
  • numeroase concursuri: desene pe astfalt, meciuri de fotbal, handbal, baschet, dansuri, majorete si multe, multe altele
  • marsuri stradale, marsuri pietonale, impartirea de flyere cu mesajul "STOP violentei TV"
  • dezbateri cu parintii si copiii despre pericolul utilizarii in exces a TV
Un rezumat al actiunilor puteti vedea AICI.
Ce a rezultat in urma sondajului efectuat? Vedeti AICI.

Extraordinar! S-au inscris in concursul "STOP violentei TV" 1.116 poze cu actiuni organizate!!

Mi-e f. greu sa cuprind in cateva randuri ceea ce s-a intamplat in aceasta saptamana si cu siguranta voi reveni cu amanunte, insa mi-a ramas intiparita in memorie o fraza a unei dne profesoare din Beius care imi spunea pe telefon: "Nici nu stiti ce entuziasmati au fost copiii si ce interesati au fost parintii sa lucreze impreuna. Am organizat actiuni toata saptamana si abia asteptam sa participam la urmatoarele actiuni." Cuvintele nu exprima suficienta atitudinea si pasiunea cu care mi-au fost spuse.

De aceea cel mai important este sa le multumesc de mii de ori profesorilor care au participat si au organizat numeroasele actiuni si sa le promit ca de fiecare data cand vom organiza alte actiuni ii vom anunta pt. a participa cu cu propriile idei.

Voi reveni.

Pana atunci:

Ziboriti si va bucurati.
Cea mai interesanta actiune din "Saptamana familiei, saptamana fara TV" sa o VOTATI
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentarii.