"Saptamana familiei, saptamana fara TV"

marți, 17 mai 2011

Ce poze pot fi inscrise la concursul "Bebelusi frumosi"?



Sunt dator cu cateva explicatii pentru parintii care incarca poze cu bebelusi pe zibo.ro si le inscriu in concursul "Bebelusi frumosi".

Este concursul de departe cel mai activ de pe zibo.ro, in special datorita faptului ca pozele castigatoare din fiecare luna desemneaza imaginea lunii in Calendarul Zibo.
Calendarul Zibo va fi editat in 365 de nunere si va fi vandut la licitatie. Castigurile obtinute vor fi folosite in campanii umanitare.

  • In primul rand, conform principiilor Zibo, pe zibo.ro pot fi incarcate poze cu copii care respecta regulile privind protectia minorilor. Nu sunt acceptate poze cu copii nud (indiferent de varsta) , pentru a le respecta acestora demnitatea si intimitatea. Aceasta regula a fost stabilita in urma discutiilor purtate cu reprezentanti de la Protectia Copilului si departamentul juridic al zibo.ro.
  • La concursul "Bebelusi frumosi" sunt acceptate poze tip portret cu copii sub 2 ani. Nu sunt acceptate poze in care pe langa bebelus apar in imagine si alte persoane: parinti, frati, rude.
    Aceasta pentru a respecta formatul unui calendar. Pentru ca toate pozele inscrise in concursul "Bebelusi frumosi" vor aparea pe Calendarul Zibo, in luna de nastere a copilului. Legat de acest aspect vom reveni cu precizari.
Pentru mine este o adevarata placere sa vad ca acest concurs este considerat in acest moment cel mai important concurs de poze cu bebelusi din Romania!
Am primit sugestii interesante din partea ziborienilor privind organizarea acestui concurs si asteptam in continuare propunerile voastre, astfel incat urmatoarea editie a Calendarului Zibo sa fie una si mai reusita.

Ziboriti si va bucurati,
Pe copii ii adulati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentarii.