"Saptamana familiei, saptamana fara TV"

luni, 1 noiembrie 2010

Ce castigam prin sustinerea Min. Educatiei pentru organizarea "Saptamana familiei, saptmana fara TV" ?


Prin sustinerea Ministerului Educatiei actiunea "Saptamana familiei, saptamana fara TV" are toate sansele sa devina o actiune de masa, cu o participare semnificativa a scolilor si gradinitelor, pe care sa o organizam anual.

Desi ne-am "stresat" suficient pana am obtinut acordul Min. Educatiei, acesta ne va facilita foarte mult (decisiv) posibilitatea de a incheia parteneriate cu Inspectoratele Scolare Judetene si implicit atragerea si implicarea scolilor si gradinitelor.

  • Ce motivatie vor avea profesorii si educatorii?

Toate actiunile organizate vor fi surprinse in imagini care vor fi incarcate pe www.zibo.ro si inscrise la concursul "STOP violentei TV". Toti cei care vor incarca astfel de imagini vor primi "DIPLOME DE PARTICIPARE", iar cele mai interesante vor fi recompensate cu "DIPLOME DE EXCELENTA".


Bineinteles ca exista si premii, insa aceste diplome pot fi foarte utile profesorilor si educatorilor la dosarul personal. Este o activitate extracuriculara desfasurata cu sprijinul Min. Educatiei, ceea ce poate insemna un punctaj bun.
Sper ca pana la desfasurarea acestor actiuni sa primim sprijinul si altor sponsori, astfel incat sa aducem o multumire si o motivatie suplimentara profesorilor care se vor implica.
Special pentru scoli si gradinite pregatim pe www.zibo.ro utilitati extrem de interesante si utile in activitatea acestora. Vom reveni.

Un comentariu:

  1. Sarbatoarea Craciunului,vreme de poveste cand toti suntem mai buni,mai darnici,mai iubitori,colindele strabune sa va astearna in suflet liniste si pace,iar fulgii de zapada sa va aminteasca de veselia copilariei. Anul Nou si urarile de bine sa va aduca prosperitatea.
    Sarbatori fericite!La multi ani!
    STROE VIRGINIA

    RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru comentarii.