"Saptamana familiei, saptamana fara TV"

miercuri, 29 decembrie 2010

Marele castigator al concursului "STOP violentei TV"

Poze si imagini copii: Meeting anti violenta TV DOROHOI BOTOSANI

Chinezu a decis ca marele premiu al concursului "STOP violentei TV" sa fie acordat imaginii "Meeting antiviolenta TV DOROHOI BOTOSANI". Aceasta poza apartine dnei profesoare Alina Alupoaei, iar premiul este acordat "Grupului Scolar "Regina Maria", Dorohoi.

Cred ca premiul este meritat pe deplin de cei din Dorohoi, nu neaparat pentru mesajul imaginii (nu cred ca prin meetinguri stradale se rezolva astfel de probleme), ci mai ales datorita implicarii totale a dnei Alina Alupoaei (vezi AICI interviu), a colegilor dansei si mai ales a elevilor de la "Regina Maria". Felicitari!
In interviu puteti vedea lista actiunilor organizate de castigatori.
Pe mine si pe echipa zibo.ro ne-a impresionat faptul ca au plecat cu 10 autocare la Complexul Muzeal din Suceava. Asta arata entuziasmul si implicarea celor din Dorohoi.
Sincere felicitari!!
Felicitari merita toti profesorii si elevii care s-au implicat in aceasta actiune. S- a demonstrat ca o idee sincera si nobila poate avea suces si in Romania, chiar fara nici un fel de sustinere financiara (daca ati stii ce buget "urias" am avut pt. organizarea acestei actiuni, ati zice ca nu-i adevarat) sau din partea media (televiziunile s-au ferit ca dracu' de tamaie sa publice ceva despre actiune).

Va asteptam pe toti la editia aII-a, in luna aprilie, 2011.

4 comentarii:

  1. suntem super fericiti ca s-a apreciat munca doamnei profesoare Alupoaei Alina...S-a implicat foarte mult in tot...Ne-a aratat ca nu doar pe internet si la tv se petrece timpul liber...Si-a pus amprenta in viata fiecaruia dintre noi...VA IUBIM!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitariiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mii de felicitari, mai ales d-nei profesoare Alupoaei Alina! Bravo Regina Maria![la mai multe concursuri!]

    RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru comentarii.