"Saptamana familiei, saptamana fara TV"

marți, 11 ianuarie 2011

Despre principiul SiGUR al sitului www.zibo.ro



Primul principiu al sitului www.zibo.ro are in vedere crearea unui univers virtual SIGUR pentru copii.

  • Ce inseamna un site SIGUR pentru copii?
  1. In primul rand zibo.ro este primul si probabil singurul site din Romania fara linkuri exterioare.
  2. In al doilea rand continutul sitului www.zibo.ro este monitorizat in proportie de 100%. Intreg continutul, pornind de la imaginile si filmuletele incarcate de utilizatori, comentarii, materiale la blog, toate sunt monitorizate astfel incat sa asigure un continut adecvat copiilor (conform celor 5 principii ale zibo.ro).
  • Ce asigura principiul SIGUR?
Coroborate cu programe de CONTRL PARENTAL (setarea browserelor astfel incat copiii sa nu poata accesa situri indecente), cele 2 conditii (fara linkuri exterioare si continut monitorizat 100%) califica zibo.ro ca cel mai sigur site pentru copii din Romania.

Bineinteles ca acest principiu (in special regula fara linkuri exterioare) ne impiedica la o promovare mai incisiva a zibo.ro (de ex. sunt imposibile schimburile de linkuri, etc); punand insa in balanta interesele imediate ale zibo.ro (promovarea cat mai incisiva si mai rapida) si interesele pe termen lung (crearea unui univers virtual SIGUR pentru copii) am decis ca indiferent de consecinte, primordial pentru echipa zibo.ro sa fie crearea unui univers online SIGUR pentru copii.
  • Pe viitor va fi bine pentru zibo.ro?
Viitorul arata asa cum ne dorim, pentru ca gandurile devin lucruri (realitati).
Asteptam si parerile voastre, ale utilizatorilor zibo.ro.
Multumim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentarii.