"Saptamana familiei, saptamana fara TV"

luni, 7 februarie 2011

Editia a IIa a actiunii "Saptamana familiei, saptamana fara TV"

"Saptamana familiei, saptamana fara TV" va avea loc in saptamana 11-16 aprilie 2011.

In urma sondajului efectuat in randul colaboratorilor si prietenilor nostri, am decis organizarea actiunii "Saptamana familiei, saptamana fara TV" in saptamana 11-16 aprilie 2011.

La sondajul realizat pentru stabilirea perioadei optime, din 282 raspunsuri, la intrebarea "vi se pare potrivita perioada 11-16 aprilie 2011/", rezultatul a fost:
  1. Da

    89.01%, 251 răspunsuri

  2. Nu

    3.19%, 9 răspunsuri

  3. Indiferent

    8.87%, 25 răspunsuri


Am primit cateva observatii, in special din randul bibliotecarilor, care ar fi dorit organizarea actiunii in vacanta de vara; deasemenea, Inspectoratul Scolar Constanta ne-a propus organizarea actiunii in luna mai, deoarece in luna aprilie au loc sarbatorile pascale. Argumentele sunt intemeiate si multumim celor care au raspuns sondajului nostru.
Pentru ca dorim ca actiunea sa aiba loc aproximativ in aceeasi perioada ca si pe plan mondial si pentru a respecta dorinta majoritatii partenerilor nostri, am decis ca actiunea "Saptamana familiei, saptamana fara TV" sa aiba loc in saptamana 11-16 aprilie 2011.

Pentru o promovare si organizare cat mai reusita, avem nevoie de sprijinul vostru in promovarea actiunii in randul scolilor si parintilor.
Va cerem deasemenea sprijinul in stabilirea programului si structurii "Saptamana familiei, saptamana fara TV".
Va rugam sa raspundeti acestui chestionar.
Utilizatorii zibo.ro sunt rugati sa se logheze inainte de a raspunde sondajului, pentru a beneficia de 5 zibari GRATUIT.

Va asteptam cu toate sugestiile si parerile voastre, atat pe acest blog, la comentarii, cat si pe zibo.ro, la Planeta Blog sau pe pagina noastra de prezentare pe Facebook.

Ziborim si multumim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentarii.