"Saptamana familiei, saptamana fara TV"

luni, 7 martie 2011

Pozele si filmuletele votate incorect vor fi descalificate


Am sperat ca randurile de mai jos sa trebuiasca sa le scriu NICIODATA.

Din pacate derularea evenimentelor si un fapt petrecut vineri seara (5 martie 2011), m-au facut sa vad lucrurile un pic mai clar. In speranta ca principiile Zibo si modul in care ne-am exprimat pana acum ne va face sa fim auziti pe tonalitatea potrivita de catre voi, ziborienii, fara de care Zibo nu ar exista.

Concret, vineri seara, unul din utilizatorii nostri a incercat sa foloseasca metode de evitare a regulilor jocului, a regulamentului si termenilor si conditiilor zibo.ro (din pacate nu este singurul). Desi avea un cont pe zibo.ro, si-a mai creat inca unul, si in plus, folosind probabil un program special, a inceput sa stearga si sa incarce poze intr-un ritm alarmant de rapid. Mai mult, folosind aceleasi poze. Acest lucru a generat erori in sistem ce puteau duce la efecte si mai grave, pana la blocarea serverului. Si toate astea doar din dorinta de a acumula zibari.

In urma acestui incident am convocat echipa Zibo si ceilalti factori decidenti si am decis sa luam cateva masuri pe care le-am tot amanat, din varii motive.

Ce masuri vom lua?
  • Utilizatorii care vor evita respectarea regulamentului si termeni si conditii, li se va suspenda si dupa caz, sterge contul pe zibo.ro
  • pentru validarea rezultatelor in Concursul Zibo vom forma o echipa externa (inclusiv utilizatori) care vor verifica votarea materialelor iesite castigatoare. Orice persoana cu cunostinte de IT poate confirma ca o astfel de verificare este simpla, atat timp cat orice vot este inregistrat si monitorizat. Materialele care cor fi votate in mod incorect vor fi descalificate.
Marea mea rugaminte, adresata utilizatorilor care au inscrise in Concursul Zibo si celelalte concursuri materiale(poze si filmulete) care au acumulat voturi in mod incorect, este sa le retraga din concurs (sa le stearga!).

Deasemenea, vom mai lua si cateva masuri tehnice referitoare la validarea conturilor si votarea materialelor, astfel incat sa putem face din Concursul Zibo ceea ce ne-am propus de la inceput. Un spectacol online cu milioane de specatori (parinti si profesori), pe care sa evolueze copiii nostri. Fiecare cu talentul si frumusetea sa UNICA.

Sa recastigam Bucuria Copiilor!

Sunt sigur ca adevaratii ziborieni (parintii impreuna cu care construim universul online al copiilor) vor intelege acest mesaj si ne vor ajuta in demersurile noastre.
Astept si de la voi sugestii si propuneri in acest sens.

Ziboriti si va bucurati, Bucuria copiilor o castigati!

4 comentarii:

  1. MI SE PARE CORECT SA FIE ASA:)...va felicit pt initiativa

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-am dat seama despre cine este vorba.imi pare rau de astfel de intamplari.

    RăspundețiȘtergere
  3. trist sa auzim asa ceva, de ce oare noi cei mari trebuie sa intervenim in lumea copiilor, nu e de ajuns cate nedreptati si infractiuni se intampla in lumea noastra a adultilor, haide-ti dragi parinti sa nu infectam si lumea copiilor cu infractiuni, sa-i lasam pe copii sa se intreaca corect in competitii si sa-i invatam sa traiasca asa cum nu e lumea defapt, drepti , iubitori si cinstiti.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi pare rau pentru ca ati patit asa, nu stiu ce considerati voi "voturi in mod incorect" primite. sincer mi-a pierit cheful de a mai continua participarea la acest concurs, ca poate la final, sa-mi spuna cineva ca am voturi incorect primite.
    Daca credeti ca am voturi incorect primite, sa-mi stergeti acum pozele si contul va rog. Muncesc 2 ore pe zi (returnez voturi) doar sa primesc si eu in schimb voturi.

    RăspundețiȘtergere

Iti multumesc pentru comentarii.