"Saptamana familiei, saptamana fara TV"

sâmbătă, 9 octombrie 2010

De ce am devenit blogger?


As putea sa inventez si sa spun lucruri mari, de genul: am vrut sa spun lumii ce gandesc, sa incerc sa fac lumea mai frumoasa, etc.
Adevarul este ca principalul motiv pentru care voi scrie pe acest blog este acela de a promova www.zibo.ro. Vreau ca acest blog sa fie un jurnal al lansarii www.zibo.ro. Cu plusuri si minusuri, cu framantari, idei si planuri care vot face din zibo.ro un univers online al copiilor. Un loc unde parintii sa poata incarca imagini si filmulete cu copii lor si sa povesteasca cu alti parinti, cu profesori sau specialisti. Pentru ca fiecare parinte este mandru de copilul sau; asa cum si eu sunt supermandru de cele 2 fiice ale mele: Ioana si Tania.


Voi scrie aici lucruri pe care pe zibo.ro nu le pot scrie. Voi pune linkuri (foarte multe linkuri) catre zibo.ro si nu numai. Si asta in special pt. ca dupa zibo NU avem linkuri exterioare; pentru a respecta primul principiu ZIBO, acela al sigurantei 100% pentru copii. Dar depre principiile Zibo in alt post.
Imi voi spune parerea in mod deschis despre utilizatorii zibo.ro. Persoane si parinti deosebiti. Inclusiv dspre aceia care uneori mai incearca sa fenteze pt. a aduna cat mai multe voturi in Concursul Zibo si la celelalte miniconcursuri: Bebelusi frumosi, Filmulete haioase cu copii.

Voi promova fara falsa retinere imaginile si filmuletele care imi plac mie personal (asta fara sa influentez in vreun fel votarea acestora; dealtfel sistemul nici nu mi-o permite).
Si bineinteles voi scrie despre colegii mei de la Zibo, despre discutiile din echipa si mai ales despre greutati si realizari.
O afirm de la inceput: cred cu tarie in proiectul www.zibo.ro si STIU ca intr-un an de zile va fi una din afacerile frumoase din online-ul romanesc.
De aceea voi scrie fara sa ma feresc si despre parerile altora (pozitive sau negative) la adresa www.zibo.ro. Voi evita polemica, insa daca va fi nevoie voi oferi explicatiile si raspunsurile necesare. Voi sublinia in special lucrurile frumoase si pozitive, pt. ca m-am saturat de toate stirile negative care ne inconjoara amplificate permanent de mass-media avida de public.
Avem dreptul, noi si copii nostri sa pregatim un viitor mai frumos. Pt. ca viitorul este asa cum ni-l dorim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iti multumesc pentru comentarii.